Osama Balkhi
image1

مؤرخ ۲۶- ۲۸ حمل ۱۳۹۸ ( مطابق ۱۵- ۱۷ آپریل ۲۰۱۹) مجتمع جامعه مدنی افغانستان ( مجما) برنامه آموزشی ای را در دفتر این مجتمع برگزار نموده و استاد پیرمحمد متوسم، مدیر امور علمی و اکادمیک اتحادیه پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان، به عنوان نماینده این اتحادیه در برنامه متذکره اشتراک ورزیدند.
 هدف از این برنامه آموزشی، ایجاد یک کمیته ملی متشکل از نهادهای مدنی، غیر انتفاعی و غیر دولتی برای نظارت از معارف در سطح کابل می باشد، به همین جهت، غرض ارتقای ظرفیت اعضای کمیته نامبرده، موضوعاتی همچون، تفتیش اجتماعی و مراحل آن، سکور کارت (کارت نمره دهی)، رهنمود نظارت جامعه مدنی، پیگیری بودجه و... تریننگ داده شد.
قابل یاد آوری است که این برنامه ساعت ۱۰ بجه قبل از ظهر مؤرخ ۲۶۶ حمل آغاز یافته و پس از سه روز تمام، دقیق رأس ساعت ۳ بجه بعد از ظهر مؤرخ ۲۸ حمل پایان یافت.

ارتباط

شماره تماس : ۰۷۴۴۵۸۴۴۴۴
  ایمیل:   info@apuihea.edu.af
  ویب سایت:   www.apuihea.edu.af

سرک پوهنتون کابل , دهبوری , کابل , افغانستان

مسئولیت

اتحادیه پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان یا (APUIHEA) یک نهاد ملی , غیر انتفاعی و غیر دولتی است که نماینده , حمایت کننده , پیگیری کننده منافع و نگرانی های قانونی بخش تحصیلات عالی خصوصی در افعانستان میباشد.